vrijdag 22 juni 2012

Klussen?

Op een ander weblog zag ik een leuke foto van iemand die aan het klussen lijkt te zijn. Dat deed mij denken aan een foto van mijzelf toen wij het huis nog niet zo lang hadden.
En wat klopt er niet aan de volgende foto?.....................

................... juist, tegenwoordig drink ik (bijna) altijd wijn ipv bier. Maar zonder gekheid, ik weet inmiddels hoe je een hamer vasthoud en ook hebben we nu fatsoenlijk gereedschap dat overigens altijd in Frankrijk ligt ook al ben je het in Nederland ook wel eens nodig.
We proberen nu om te klussen in de avonduren als de kinderen op bed liggen zodat we overdag een beetje vakantie kunnen genieten en natuurlijk het huishouden kunnen doen want dat gaat ook gewoon door.
Met kinderen van 3 en 5 klus je natuurlijk minder maar zo hou je wel tijd over om te genieten en om bijvoorbeeld dingen in de omgeving te gaan bekijken.
Het ligt in de planning om naar de Puy de Dôme te gaan en ook gaan we waarschijnlijk naar 2 spoorbruggen van ene Gustaf Eiffel. Daarnaast zullen we nog op visite gaan en visite krijgen en dan zijn 3 weken zo om.
Tot de volgende blog.

3 opmerkingen:

  1. Viaduc de Garabit in de Cantal ? Een erg mooie brug om te zien.

    Groetjes, Cilia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, vlakbij Gannat liggen er ook 2; Viaduc de Rouzat en viaduc de Neuvial en daar komen we langs als we naar de Puy de Dôme gaan.
    Gr. Michel

    BeantwoordenVerwijderen