dinsdag 12 juni 2012

Het wordt nog eens wat

Eerder dan gehoopt kregen wij bericht dat de vloer en de muur in de woonkamer klaar zijn. Nou ja klaar... we hebben een slecht stuk vloer laten vervangen en nou moet het resterende stuk van de oude vloer geschuurd worden zodat we de vloer kunnen lakken om het op 1 kleur te krijgen.
We hebben ongeveer een kwart van de vloer vervangen omdat de rest er nog goed uitzag en omdat het anders zoveel meer tijd en dus geld zou kosten. Hopelijk krijgen we geen spijt dat we toch niet alles hebben laten doen maar soms moet je een gok nemen vind ik zelf . Ook de muur is opnieuw opgetrokken want de oude was verzakt en beschadigd. De verticale balken hebben we hierbij laten zitten want dit zijn nou die mooie authentieke details waarvan we er nog enkele hebben in ons huis.
Opeens kwam bij mij ook het besef dat we inmiddels toch al aardig wat bereikt hebben. Ondanks dat we nog heel veel moeten doen zijn de begane grond ( keuken, woonkamer en hal ) en later dit jaar de 2e etage ( 2 slaapkamers, woonkamer en badkamer) grotendeels klaar.
We gaan dus met een lekker gevoel op vakantie!  

1 opmerking:

  1. Dat is het werk hè! Zelf lekker in Nederland zitten, huis op laten knappen, om daarna in een opgeknapt huis te komen... vakantie vieren. Lekker luxe, hahaha ;-)
    Groetjes, Cilia

    BeantwoordenVerwijderen