vrijdag 23 juni 2017

Pretpark Le Pal

De laatste paar jaar zitten we steeds angstvalliger de weerberichten in Frankrijk te bekijken. Leek het afgelopen winter te hard gevroren te hebben voor onze bananenplant nu lijkt het erop dat het veel te droog aan het worden is. Vorig jaar zomer waren we er net op tijd om de planten te "redden" en ook nu is er tot nog toe veel te weinig regen gevallen. Gelukkig was iemand die de afgelopen week bij ons een boiler verving zo vriendelijk om de planten in de tuin water te geven zodat ze het misschien weer net redden tot aan onze vakantie. Het aftellen is weer begonnen en we zijn dus ook benieuwd hoe alles er straks bij staat. 1 ding weet ik zeker, zo mooi als de tuinen in pretpark Le Pal zal het in ieder geval niet zijn.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Michel en familie,
  Afgelopen week was het hier enorme warm, dagen van 34 graden en al een behoorlijke tijd erg droog. Maar er is hoop, voor volgende week is er wat regen belooft ;-)
  Kan me voorstellen dat jullie alweer veel zin hebben om naar jullie huis te gaan.
  Voordat je het weet is het weer zo ver.

  Alvast veel voorpret gewenst en hele vriendelijke groetjes, Cilia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, de zomer is de enige periode dat we er langer zijn dan 1 week en dat ook maakt dat we er heel veel zin in hebben. Ook is het behoorlijk druk geweest het afgelopen jaar dus zijn we allemaal wel een beetje moe. Blijven jullie allebei in Frankrijk deze zomer of gaan jullie nog even terug? Wellicht dat we nog wat kunnen afspreken eventueel weer met zo'n mooie wandeling zoals de laatste keer.
  Groetjes aan Henk en de dieren.,
  Michel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi,
   Henk reist zo af en toe heen en weer. Deze week zit hij ook in Nederland, daarna 6 weken hier waarvan hij 3 weken vakantie heeft. Zelf blijf ik hier, met de beesten, tot ergens in oktober. Althans dat is de bedoeling ;-)
   Als jullie hier weer zijn dan bel maar even, kunnen we wat afspreken. Zou leuk zijn.
   Groetjes, Cilia

   Verwijderen