zondag 6 mei 2012

Op naar de volgende

De koffers zijn weer uitgepakt, het geld is op kortom we zijn weer terug van een volle week Frankrijk.Het was zeer de moeite waard om te gaan want na een afspraak gemaakt te hebben met het verzorgingstehuis bleek dat we de notariskosten niet hoefden te betalen. Pfff...... dat scheelt een hoop gedoe en 690 euro.
Ook konden we mooi het raam weer dichtdoen die openwaaide tijdens een gigantische storm in de nacht van zaterdag op zondag.  Het zal maar gebeuren en het volgende bezoek laat nog een tijdje op zich wachten.
We hebben deze vakantie flink geklust en ook hebben we wat spullen gehaald om in de zomer direct weer verder te kunnen want ondanks dat we goede hulp hadden deze keer valt er nog een hoop te doen.
Maar ook buiten hebben we veel gedaan. Het gras is gemaaid, het onkruid gewied en er is nog weer wat gezaaid en geplant. Helaas zijn een paar plantjes de winter niet goed doorgekomen maar andere die dood leken zijn weer opgebloeid. En er viel nog wat leuks te bekijken................... een hazelworm. Vorig jaar zomer zagen we er al 1 maar toen waren we te laat voor een foto. Deze zat bij ons in de schuur en hebben we verderop in de tuin weer uitgezet. Dit ongeveer 20cm lange diertje lijkt op een slang maar is eigenlijk een hagedis zonder poten. Gelukkig maar.
                                                  
                                                              

3 opmerkingen:

  1. Jep... hij doet het weer, fijn.
    Op je vraagje, of Dennis een oogje in het zeil houdt i.v.m. ons huis, JA, hij komt er 2 a 3 keer per week en belt ons als er iets is (hoop ik). Ik had al gehoord dat het flink tekeer ging daar in de Allier, één van mijn volgsters (Marion) had een boom op hun huis gekregen... schade aan het dak.
    Haha, die reactie die ik verwijderd heb was gewoon een foutje... 2 keer hetzelfde (er ging wat mis met het plaatsen).
    Vriendelijke groetjes, ook van Henk,
    Cilia

    BeantwoordenVerwijderen