zondag 20 mei 2012

De tuin

Eindelijk is het in Nederland lekker warm en kunnen we de hele dag buiten zitten. In Coevorden hebben we maar een klein stukje grond waar we wat leuks van proberen te maken maar heel veel mogelijkheden zijn er niet. Dat is in Frankrijk wel iets anders omdat de tuin een soort z-vorm heeft en omdat er nog een grote hangar op het terrein staat die ook nog eens de toegang tot een gedeelte van onze tuin belemmert.
Ondanks dat we er te weinig zijn proberen we toch om de tuin een beetje in te richten omdat dat natuurlijk leuk staat, het tijd scheelt in het onkruid wieden en omdat het tijd nodig heeft om een fatsoenlijke tuin te creëren. De laatste keer vond ik elders in de tuin een boompje die nu een betere plek heeft gekregen.
We hopen dat deze aanslaat want er komen mooie bloemen aan als deze wat groter is. Wat bloemen betreft komen we, zo lijkt het, altijd op het verkeerde moment. Zo zagen we de laatste keer hoe de tulpen al bijna uitgebloeid waren en dat de pioenrozen mooi in de knop stonden. En als we er deze zomer weer zijn dan zien we dat de rozen bijna uitgebloeid zijn maar hopelijk zitten er dan wel bloemen in de vorig jaar geplante Clematis. Maar 1 ding is in ieder geval wel zeker; zoals op onderstaande foto zullen we de tuin niet meer aantreffen.
                                                               
                                                                   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten