maandag 5 maart 2012

Achter de wolken schijnt de zon

Toen we hoorden dat tijdens de 2 weken vorst onze toiletpot en een waterleiding waren gesprongen was ik eerlijk gezegd wel een beetje ontmoedigd. En ook omdat de nieuwe achterdeur er nog niet was en in de wetenschap dat het heel koud zou zijn in huis was de heenreis toch wel een beetje spannend. Maar alles was keurig hersteld en er was zelfs een kacheltje aangezet in de keuken dus de aankomst viel, zeker na de snelle reis, niet tegen. Desondanks was het in de woonkamer slechts 3 graden maar nadat de houtkachels volop brandden werd het al snel aangenamer. Wel bleef het bijna de hele vakantie buiten warmer dan binnen omdat de temperatuur overdag door de vele zonneschijn opliep tot 18 graden. 
'S ochtends konden we lekker voor het huis zitten en 's middags zaten we in de tuin achter het huis. Behalve het werken in de tuin en de verdere aanleg van de electriciteit is er dan ook niet veel gebeurd in huis maar op de laatste dag kwam dan toch de lang verwachte achterdeur. Deze deur sluit beter, isoleert beter en is vele malen mooier dan de oude dus we waren erg blij dat we dat nog konden zien voor ons vertrek.
                                                                                          

1 opmerking:

  1. Ha... vakantiegangers, ook alweer terug. Zo te lezen wel weer een fijne week achter de rug, met mooi weer. Een nieuwe deur erin, nou... heerlijk zeg. Op naar de volgende vakantie?
    Groetjes, Cilia

    BeantwoordenVerwijderen