zondag 11 augustus 2013

Niet alleen maar klussen

Natuurlijk hebben we in de vakantie ook nog uitstapjes gemaakt want in de zomer is er van alles te doen. We hebben oa de Tour de France gezien en we hebben een kanotochtje gemaakt. Ook zijn we nog naar 2 brocantes (rommelmarkt) geweest waar we nog wat leuke dingetjes hebben gekocht. De lijst met dingen die we nog moeten bekijken/doen in de omgeving wordt trouwens nog niet veel kleiner want door tijdgebrek blijven er altijd een paar over. Wat we wel altijd doen is een bezoekje aan Nederlanders die een huis in de bergen hebben en die er zomers voor lange tijd verblijven.Dit keer stond er een paard en een veulen in de wei naast hun huis en de oudste (de moeder) heette........ Sophie. Deze paarden vielen natuurlijk in de smaak bij de meiden dus zijn ze even wezen kijken. Er vielen deze vakantie nog wel meer dieren van dichtbij te bekijken maar onze "huiskat" kreeg de meeste aandacht.Sophie heeft haar heel erg goed verzorgd en ze mist haar nu ook enorm, benieuwd of ze er over ongeveer 2 maanden nog is.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Michel,

    Wat een bekende paarden zeg!
    Het was weer super gezellig de uitjes over en weer, wij hebben genoten ;-) Ik heb er nog niet over geblogt (ik wilde jou de kans geven om er als eerste over te bloggen, hahaha...), maar heb... zoals je weet, nog een paar geweldige mooie foto's van de meiden.

    Is dat een vleermuis, daar op die muur? Daar bij ons vliegen ze ook iedere avond door de tuin, erg leuk.

    Hopen dat de kat zich over twee maandjes weer laat zien.

    Hele vriendelijke groetjes,
    Cilia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, het was zeker gezellig en ook altijd leuk om elkaars plekje te bewonderen. Op de muur zat een vleermuis verstopt achter een luik , altijd mooi om ze van dichtbij te bekijken zo ook de andere dieren (behalve spinnen) die soms of elke dag te zien zijn.
    Groetjes allebei,
    Michel

    BeantwoordenVerwijderen