vrijdag 2 augustus 2013

Geen pas op de plaats

In een blog eerder dit jaar werd misschien gesuggereerd dat we het dit jaar even rustig aan zouden doen in Frankrijk. Dit kwam door de verbouwing van onze badkamer hier in Nederland. Maar omdat de kosten meevielen en we weer energie hadden om wat te gaan doen zijn we toch weer bezig geweest.Er worden dit jaar nog 2 klussen uitgevoerd en zelf zijn we druk geweest met schilderen en behangen en andere kleine dingetjes. We vonden dat de ruimtes waar we veel langskomen ook eens verder afgewerkt moesten worden want het oog wil ook wat.En zo ontstaat meteen het idee dat het al echt wat gaat worden na zoveel jaar. 1 van de dingen die ik perse in huis wilde hebben was een tegelvloertje van tomettes.Maar omdat geen van de kamervloeren zich hier voor leende heb ik een plekje gevonden tussen de vloeren. Het is niet heel groot maar het lijkt wel heel leuk en op een andere plek ligt ook zo'n stukje. Nu nog afkitten met grijze kit.

5 opmerkingen:

  1. Mooi groot huis hebben jullie en mooi verbouwd. Wij wonen ook in Frankrijk, in de DrĂ´me, maar zitten nog in de verbouwing. Veel werk een oude boerderij, maar wel fijn om er toch al te wonen.

    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, we zijn nog niet klaar maar het begint wat te worden nu. Ben wel nieuwsgierig naar jullie huis maar vond op jullie blog alleen maar mooie rozen ;-)
      Succes met verbouwen en het leven in Frankrijk.
      Gr. Michel

      Verwijderen
  2. Mooi, mooi, mooi ... volgende keer snel weer eens kijken in het echie ...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. .... Anonieme berichtje dus van ons ;-) ... was te snel met doorzetten

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi hoi, hoe is het met jullie een fijne vakantie gehad?
    Wanneer kunnen we jullie vorderingen bewonderen op jullie blog (en in het echt)?
    Gr. Michel

    BeantwoordenVerwijderen