vrijdag 3 februari 2012

Een goed begin

Er zijn een 2-tal klusjes gedaan en alhoewel die eigenlijk nog onder de werkzaamheden van 2011 vielen zijn we het klusjaar goed begonnen. Er is een draagbalk vervangen en dit was tot nog toe de tweede die verrot was. Meestal gaat eiken eeuwenlang mee maar als er maar lang genoeg vocht bijkomt zoals bij ons dak (2 jaar geleden) en deze balk die zich buiten bevond dan wil het  uiteindelijk toch wel doorrotten.
Daarnaast is er nog een raam geplaatst op een plek waar nog geen raam zat. Bij een grote bouwmarkt hadden we voor 120 euro een raam met dubbelglas gekocht en die is er dus nu ingezet. Eerst zat hier alleen een autodeur?? voor maar die had ik al eerder vervangen door een luik dat ik zelf gemaakt had. Het nieuwe raam zal voor de temperatuur in huis niet zoveel uitmaken want het raam zit in een berging op de 2e etage maar ooit willen we hier nog een kamer van maken dus dan is het wel handig dat het dicht is.



                                             

1 opmerking:

  1. Ah, mooi mooi... weer een stukje verder, dat geeft hoop voor het komende jaar. Zo op de foto te zien is de balk er mooi ingekomen en een prachtig oranje raampje, bekende kleur trouwens ;)
    Groetjes, Cilia

    BeantwoordenVerwijderen