zondag 27 maart 2016

Klussen met kinderen

Toen we ons huis in 2005 hadden gekocht wisten we eigenlijk niet zo goed waar we aan begonnen. We hadden wel een idee wat we eventueel zouden tegenkomen zoals bv een fikse tegenvaller vwb de bouwkundige staat en een gigantische overschrijding van het budget. Wat toen nog niet gepland was waren kinderen en hoe mooi en leuk ze ook (meestal) zijn, klussen en jonge kinderen gaan niet zo goed samen. Vaak wisselen we een dagje klussen dan ook af met een dagje uit en zo heb je dan ook een beetje vakantie en leer je de omgeving kennen. Gelukkig komen ze nu op een leeftijd dat ze kleine klusjes kunnen doen. Hier zijn ze de plinten aan het verven voor de nieuwe badkamer. En als beloning hiervoor kregen ze popcorn die we gepoft hebben op de kachel in onze buitenkeuken. Deze prachtige oude kachel heeft een tijdje in de keuken gestaan maar heeft nu een mooie plek in de tuin gekregen. Maar nog even voor de goede orde; we mogen niet klagen: niet over onze kinderen en niet over de verbouwing.

2 opmerkingen:

  1. Hahaha... herkenbaar. Als ons kind(bijna 32) er is gebeurt er ook niet veel ;-)
    Nee joh, grapje... HARTSTIKKE fijn toch dat jullie het samen opbouwen en ook al duurt het allemaal wat langer... jullie kunnen er al PRIMA vertoeven.

    Fijne PAASDAGEN en vriendelijke groetjes, Cilia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klopt, we hebben het er alle 4 telkens weer prima naar de zin en eigenlijk gaat het helemaal niet langzaam maar gaat het soms niet snel genoeg haha. Groetjes, ook aan Henk.

    BeantwoordenVerwijderen