zondag 23 juni 2013

Aan het aftellen

We zijn weer aan het aftellen voor de vakantie en wat maakt het dan nog leuker om te vertrekken.................. een klus die gedaan is. We hebben nog maar eens een deur en een raam laten vervangen en nu zit hier ook dubbel glas in. We hebben niet gekozen voor een deur en raam op maat, deze komen uit een bouwmarkt en degenen die ook weleens klussen in Frankrijk weten wel welke. In de vakantie kunnen we dit nu mooi eventjes afwerken en ook staan er al weer veel andere klusjes te wachten. Ik heb er zin in!

2 opmerkingen:

  1. Ja Michel, ik weet wat je bedoelt. Wij hebben dat hele proces ook doorlopen. Gelukkig heeft Francois, onze timmerman vorig jaar alle ramen en kozijnen vervangen door dubbel glas en we hebben er ontzettend veel plezier van. Elke investering in ons huis vinden wij de moeite waard, maar het moet wel gefaseerd, want het is anders niet te betalen. Daarnaast moet je ook veel zelf kunnen en dat probeer ik ook wel, maar het grote werk lukt niet. Enfin, ik wens jullie een fijne vakantie en geniet ook van de vrijheid. Dag, groeten, Lilian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Michel,

    Ha... fijn, weer een stukje verder.
    Nou dat moeten we binnenkort maar eens even met eigen ogen inspecteren ;-)

    Schiet alweer lekker op hè!

    Hier zitten de eerste twee weken er alweer op. Henk is zo juist naar Nederland vertrokken, pfff... Hij komt vrijdagavond laat weer hier.

    Groetjes, ook aan Annelies en de kinderen, en tot binnenkort,
    Cilia

    BeantwoordenVerwijderen